ELK 4901 Elektrik Mühendisliği Tasarımı-I dersini alan öğrencilerin kayıt formlarının son teslim tarihi 30/10/2020’dir. İlgili öğrenciler, kendi onayları ve projeyi veren öğretim üyesinin onayı ile hazırlayacakları kayıt formunu son teslim tarihine kadar “elkbolum@itu.edu.tr” e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Not:
  • Projeyi veren öğretim üyesinden onay e-postası alarak da ara kayıt formlarınızı teslim edebilirsiniz. Bu durumda, onay e-postasını ara raporunuza eklemeniz gerekmektedir.
  • Göndereceğiniz e-postanın konu kısmına, “Öğrenci No_Ad Soyad_2020-2021 Güz Dönemi EMT-I” yazabilirsiniz.
Önemli Not:
ELK 4901 Elektrik Mühendisliği Tasarımı-I (EMT1) dersine ait güncel dokümanlara buradan ulaşabilirsiniz.