Üniversitemiz tarafından daha önceden ilan edildiği üzere, doktora başvurularında adayların doktora eğitiminde beraber çalışacakları danışmanlarından referans mektubu alması gerekmektedir.

Doktora mülakatlarına katılıp beraber çalışacakları öğretim üyelerine ait referans mektupları eksik olan adayların ilgili referans mektuplarını 25.09.2020 Cuma günü saat 17.30'a kadar bölümümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Referans mektupları, referans mektubunu oluşturan öğretim üyesi tarafından elkbolum@itu.edu.tr adresine e-posta ile iletilmelidir. Öğrenciler tarafından gönderilen referans mektupları dikkate alınmayacaktır.

Beraber çalışacakları öğretim üyesi haricinde diğer referans mektuplarında eksiklik bulunan adayların ise önceki duyurularda belirtilen direktiflere de uyması gerekmektedir.