2021-2022 Güz Dönemi ELK492 BTP Hakkında

by Burak Dindar | May 29, 2021
2021-2022 Güz Dönemi sonunda mezun olacak öğrenciler için ELK492 Bitirme Tasarım Projesi (BTP) ara raporlarının son teslim tarihi 2021-2022 Güz Döneminin ilk haftasıdır. Ara raporlarınızı "Öğrenci Numarası_2020-2021 BTP Ara Rapor" konusu ile birlikte "elkbolum@itu.edu.tr" adresine iletebilirsiniz.

1 comment

1. sadsad | Haz 06, 2021

Piyasada birden çok açık parfüm firması bulunmaktadır.

Tabi markaların muadillerini birebir çıkarmak zor iş.

Parfüm denilince günümüzde yüksek fiyatlarda akla geldiğinden dolayı insanlar alternatifler peşinde

tabiki bu konuda en iyi parfümleri kimin yaptığı da önemli.

Alberto Sego parfüm yüksek kaliteli açık parfümler üretiyor

Yüksek kaliteli parfümler için tıklayabilirsiniz PARFÜM

Bu  markayı mantıklı makale olan bu sayfadan yazıyı okuyarak deneyimledim ve sonuç mükemmel. Gerçekten kaliteli ürünleri var

Yazıyı merak ettiyseniz buraya tıklayabilirsiniz Açık Parfüm

Ayrıca parfümler ile ilgili olarak açıklayıcı bilgileri bulabileceğiniz linkleri de size aşağıda sunacağım.

evet yukuarıda en bilindik marka parfümlerin içeriklerine bakabilir onlar hakkında yorum yazabilirsiniz. Bu harika sitede parfümler hakkında bilgilenebilirsiniz.

Parfüm alınca sprey başlığına dikkat edin.

Firmalar çok püskürten başlıkları ile sizi kandırabilir.

Parfüm hemen bitiyor hemde çok sıkınca çok kalıyor.

Alberto sego parfümü bu yüzden tercih ettim.

İTÜ Elektrik Mühendisliği

YG LabElektrik mühendisliği; elektrik enerjisi üretim-iletim ve dağıtım sistemleri, akıllı şebekeler, elektrik makinaları, elektrikli sürücü sistemleri ve bunların tasarımı, projelendirilmesi, gerçekleştirilmesi, izlenmesi, korunması, kontrolu, ekonomisi ve yönetilmesi ile ilgili bilimsel ve teknolojik konuları kapsayan bir mühendislik dalıdır. Ayrıca elektrik mühendisliği; elektronik, haberleşme, bilgisayar ve makine mühendisliği konularının bir kısmının uygulama alanı niteliğinde disiplinler arası ortak bir platform oluşturmaktadır.

Eğitim ve öğretime başlama tarihi 1926 yılına kadar uzanan Elektrik Mühendisliği Bölümü (Şubesi) 1944 yılında kurulmuştur. Şu ana kadar Elektrik Mühendisliği Lisans Programı'ndan 4907 mühendis, Yüksek Lisans Programı'ndan 591 Yüksek Mühendis ve Doktora Programı'ndan 117 doktor ünvanlı mezun verilmiştir. Halen Elektrik Mühendisliği Bölümü Lisans Programı'nda 608 ve hazırlıkta 89, Fen Bilimleri Enstitüsü'ne bağlı Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalı altındaki Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı'nda 342 öğrenci ve Doktora Programı'nda ise 74 öğrenci eğitim ve araştırmalarına devam etmektedir. Elektrik mühendisliği lisans ve lisansüstü çalışmalarını yürüten akademik kadroda, 14 profesör, 6 doçent, 7 yardımcı doçent, 2 öğretim görevlisi ve 24 araştırma görevlisi bulunmaktadır.

Elektrik mühendisliği ve ilgili teknolojilerde köklü ve prestijli bir eğitim ve öğretim kurumu olan, İTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü eğitim ve öğrenim çalışmalarını kendi misyonu ve vizyonu çerçevesinde yönlendirmektedir. Modern ve inter-aktif bir şekilde yapılan elektrik mühendisliği eğitiminde teorik seviyedeki dersler; tasarım projesi, bilgisayar simülasyonu ve gelişmiş ve zengin laboratuvar altyapısına sahip derslerle desteklenmektedir. Ayrıca mühendislik eğitiminde öğretme-modundan öğrenme-moduna geçilmesi ile öğrencilerin teorik bilgilerini etkin olarak kullanabilme becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı