imkanlar
Tem 2018
İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi 2017-2018 Mezuniyet Ödül Töreni

29 Haziran 2018, Cuma günü gerçekleşen Elektrik-Elektronik Fakültesi Mezuniyet Ödül Töreninde, Fakülte ve Fakülte Bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimizden, fakülte bölümleri birincilerine Ord. Prof. Bedri Karafakioğlu Ödülleri, tüm fakülte bölümlerini 1.’lik, 2.’lik ve 3.’lük ile bitiren öğrencilerimize Bölüm Başarı Plaketleri ve Elektrik Mühendisliği Odası (EMO) Başarı Plaketleri, Bölümümüzü 1.’lik, 2.’lik ve 3.’lük ile bitiren başarılı öğrencilerimize sırasıyla Elektrik Fakültesi 1976 Girişliler Ödülleri, Arçelik Ödülleri, EAE Elektrik Ödülleri, ELOPAR Ödülleri ve Elektrik Mühendisliği ile Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü 1.’lerine Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayii Firması Ödülleri takdim edilmiştir.

2017-2018 Akademik Yılında Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden ilk üç derece ile mezun olan öğrencilerimiz:

1. Ahmet Suat Kafadar
2. Muhammed Burak Göktaş
3. Sinan Tok
Tüm mezunlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

ELK ve EHB Bölüm 1.’leri - Ord. Prof. Bedri Karafakioğlu Ödülleri

Elektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları – Bölüm Başarı Plaketleri

Elektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları – EMO Başarı Plaketleri

Elektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları - Elektrik Fakültesi 1976 Girişliler Ödülleri

Elektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları – Arçelik ÖdülleriElektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları – Arçelik Ödülleri

Elektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları – EAE ÖdülleriElektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları – EAE Ödülleri

Elektrik Mühendisliği 1., 2. ve 3. Mezunları – ELOPAR Ödülleri

ELK ve EHB Bölüm 1.’leri - Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayii Firması Ödülleri ELK ve EHB Bölüm 1.’leri - Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayii Firması Ödülleri

Tören Fotoğrafları

İTÜ EEF (1304) Ödül Töreni Galerisi için lütfen buraya tıklayınız.

İTÜ Stadyumu Resimleri Galerisi için lütfen buraya tıklayınız.